מתכון מצולם: מרק עדשים טעים ובריא ומה חשוב לדעת למי שיש בעיות סוכר

כידוע קטניות הינן אחד מסוגי המזון הבריאים ביותר שיש ולעדשים בפרט יתרונות בריאותיים רבים:

  • העדשים עשירות בברזל
  • דלות בשומן
  • עשירות בחלבון
  • פחמימה משובחת – הן נספגות לאט לדם ולא מקפיצות את רמת הגלוקוז.

חשוב לדעת על עדשים

עובדה חשובה שלא הרבה מודעים אליה היא שבעדשים יש פחמימות רבות וכידוע, למי שיש בעיות סוכר חשובה מאוד כמות הפחמימות ולכן יש לצרוך אותן במחשבה תחילה.

איריס פלג, מנהלת מרכז מותר לחיים טובים עם סוכרת, צילמה סרטון מיוחד בו היא מראה כיצד גם סוכרתיים יכולים להנות ממרק עדשים בריא ולצורך כך, חשוב ביותר להקפיד על הכמויות המפורטות וכן לשמור על שיטת המזיגה – הכל מדוד ומחושב.

להלן הסרטון למתכון קל להכנה, עשיר וטעים של מרק עדשים

 

איריס פלג - מומחית לחיים עם סוכרת

איריס פלג - מומחית לחיים עם סוכרת

מנהלת מרכז מותר לחיים טובים עם סוכרת.


טיפים ומאמרים נוספים:

7 סיבות טובות לשתות מיץ לימון ומתכון ללימונדה מרעננת
חזרה לשגרה עם מתכון קליל וצבעוני
מתכון לאוזני המן בריאות יותר והצעות למילויים מפתיעים
תגיות