מדוע צריך להנביט קטניות וכיצד עושים זאת? סרטון

אתמול פרסמנו כתבה בנושא קטניית המש (אפונה סינית) בה התייחסנו בנוסף ליתרונותיה הבריאותיים, להנבטה של המש שכאמור מגדילה את הערכים התזונתיים של הקטנייה.  בעקבות הכתבה קיבלנו מספר שאלות על התהליך של הנבטת קטניות.  

להלן סרטון קצר וקליל שאנו ממליצים לצפות בו מוסבר:

  • כיצד להפוך זרע לנבט
  • מדוע כדאי להנביט
  • מה מנביטים

לצפייה בסרטון לחצי כאן:

עוד כמה נקודות חשובות שכדאי לדעת על תהליך ההנבטה:

נציין כי זמן ההנבטה של כל קטנייה שונה, עדשים כתומות יקחו כיומיים להנבטה ואילו לפולי סויה ידרש קצת יותר זמן – כשלושה-ארבעה ימים.

ריח לא נעים מהנבטים מעיד על כך שהנבטים נרקבו וכמובן שאסור לאכול אותם.

על מנת לשמור על טריותם יש לשמור את הנבטים במקרר.

מערכת האתר

מערכת האתר

"מה חדש?" מגזין בריאות שמעניין נשים!
עדיין לא רשומה? לחצי כאן להרשמה


טיפים ומאמרים נוספים: