מתכון בריא: כרובית אפויה עם ציפוי טעים!

freedigitalphotos.net | By khumthong

freedigitalphotos.net | By khumthong

בהמשך לכתבה בנושא "היתרונות הבריאותיים של הכרובית",  על מנת שתוכלו ליהנות מהם, הנה מתכון בריא לכרובית אפויה שתמיד מצליחה וכולם אוהבים, אם מכינים את הכרובית כמו במתכון היא יכולה לשמש כמנה ראשונה או כנשנוש קליל אבל על מנת לשדרג לתוספת למנה העיקרית, אפשר גם להוסיף תפוחי אדמה קטנים.

המצרכים הדרושים:

  • כרובית שלמה מופרדת לפרחים
  • 1 כפית שטוחה של פפריקה
  • מלח לפי הטעם
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 3 כפות שמן
  • 3-4 שיני שום כתושות 

אופן ההכנה:

  • משרים את הכרובית במים עם מלח כחצי שעה.
  • מפרקים את פרחי הכרובית.
  • בקערה מכינים את התערובת עם שמן הזית, השום, פירורי הלחם, מלח, סוכר מניחים את פרחי הכרובית ומורחים את התערובת.
  • מעבירים לתבנית לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים עד להשחמה (20 דקות עד חצי שעה).

בתיאבון!

מערכת האתר

מערכת האתר

"מה חדש?" מגזין בריאות שמעניין נשים!
עדיין לא רשומה? לחצי כאן להרשמה


טיפים ומאמרים נוספים:

תגיות