פרפה קוקוס-קפה מהיר

https://www.pexels.com/photo/adult-bar-blur-business-449730/

בקיץ הישראלי כיף מאוד לאכול גלידה, אבל רוב הגלידות הקנויות עמוסות בסוכר,שומן צמחי מוקשה ולעתים גם חומרי טעם וצבעי מאכל.

קל וכיף להכין גלידה ביתית, ודווקא הגלידות הבריאות יותר מכילות מעט מאוד מרכיבים וקלות כל כך להכנה (לדוגמה: גלידת הבננה הזאת או סורבה מנגו מהיר).

הנה מתכון קליל וטעים במיוחד לפרפה קוקוס-קפה מתוק במידה, קריר ונהדר.

המצרכים:

1 כוס חלב קוקוס (עדיף לקנות בקרטון ולא בפחית, או להכין לבד – זה קל!)

2 כפות שמן קוקוס

2 כפות קפה נמס, אפשר (בטעם וניל או אגוזים)

1/2 כפית תמצית וניל

2 כפות סוכר קוקוס או מייפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים במערבל חזק, שופכים לתבנית או לכוסות אישיות ומקפיאים.

גיוונים:

אפשר להוסיף שבבי שוקולד, כף חמאת בוטנים, מעט ליקר קפה ואפשר גם להחליף את הקפה בכפית אבקת קקאו ולהוסיף עוד מעט סוכר קוקוס לפי הטעם.

(מקור המתכון: foodnetwork.ca)

מערכת האתר

מערכת האתר

"מה חדש?" מגזין בריאות שמעניין נשים!
עדיין לא רשומה? לחצי כאן להרשמה


טיפים ומאמרים נוספים: