קינוח סתוי מפתיע – אל תגלו מה יש בו!

freedigitalphotos.net | By Serge Bertasius Photography

freedigitalphotos.net | By Serge Bertasius Photography

הסתיו שהתחיל מביא עימו ריחות של גשם מתקרב, פירות הדר ו…אבוקדו!

האבוקדו הוא אחד הפירות הבריאים ביותר שיש, עם תכולת ויטמינים ומינרלים גבוהה, מלא סיבים, שומנים איכותיים ובריאים וללא סוכר.

קראי כאן על כל היתרונות הבריאותיים של האבוקדו ומתכון לסלט אבוקדו >>

אנחנו רגילים לשלב את האבוקדו במאכלים מלוחים, סלטים וממרחים. כמו למשל בסלט שעועית מקסיקני.

הנועזים יותר מוסיפים אותו לשייקים ירוקים. הוא נותן מרקם סמיך וחלק וכמובן משביע מאוד.

אבל בעצם האבוקדו הוא די נייטרלי בטעמו, ואפשר לשלב אותו גם במאכלים מתוקים, למשל בשייקים מתוקים, עם פירות יער, בננה או תמרים.

נסו לשלב אותו בכריך עם ממרח תמרים ותופתעו!

המרקם הקרמי שלו מתאים מאוד לקינוחים. בחימום הוא נוטה לקבל מרירות לא נעימה, ולכן נשלב אותו הפעם בקינוח מתוק של קרם שוקולד ללא בישול, בלי שמנת ובלי שומנים מיותרים.

הקינוח מתאים מאוד לילדים, ואם רוצים לתת לו טוויסט שובב יותר, אפשר להוסיף לו מעט ליקר תפוזים, ליקר דובדבנים, ליקר קפה או קינמון ותמצית וניל.

קרם שוקולד-אבוקדו

המרכיבים:

2 אבוקדו בשלים, קלופים
100 גרם שוקולד מריר
5 תמרים מזן מג'הול, ללא הגרעין

גיוונים: בננה מעוכה היטב, אגוזים קצוצים, חמוציות מיובשות וקצוצות, קליפות תפוז מסוכרות, קוקוס, אספרסו חזק או כפית קפה נמס.

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן-מארי (סיר בתוך סיר).
מועכים היטב את האבוקדו והתמרים במעבד מזון או בבלנדר מוט.
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב.
מוסיפים את התוספות, אם רוצים.

ממלאים כוסיות יפות ומצננים היטב במקרר לפני ההגשה.

בתיאבון!

מערכת האתר

מערכת האתר

"מה חדש?" מגזין בריאות שמעניין נשים!
עדיין לא רשומה? לחצי כאן להרשמה


טיפים ומאמרים נוספים: